« Back

Au început înscrierile pentru Maratonul Măcin din 3 mai 2014

În data de 03.05.2014, ASOCIAȚIA ALEARGĂ ZÂMBEȘTE TRĂIEȘTE vă invită sa îi fiți alături la prima ediție a concursului de alergare montană Maraton Măcin ce se va desfasura în Parcul Național Munții Măcin.

De-a lungul traseului ce are atat START-UL cât și FINISH-UL în comuna Greci, județul Tulcea împreuna cu broaște țestoase și iepuri voioși veți alerga pe vârful Țuțuiatul, culmea Pricopanului, prin poieni cu bujori, pe lângă lanuri înverzite și printre sute de alte specii de flora și faună.

Competiția se adresează atât amatarilor cât și sportivilor cu experiență doritori de o alergare cu prieteni, cu zâmbete, cu voie bună.

Concursul va cuprinde 3 curse:
1. Maraton 38 km;
2. Semimaraton 24 km
3. Cursa copiilor

Această competiție se adresează persoanelor care au împlinit vârsta minimă de 18 ani, excepție făcând tinerii de 16 și 17 ani, însoțiți de cel puțin un părinte care își va da acordul scris pentru participare în ziua ridicării pachetului, și care prezintă declarația pe proprie răspundere a părintelui autentificată de Notarul Public sau certificată de avocat în condițiile legii.

Tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, vor fi înscrisi în categoria de vârstă 18-29 ani.

Mai multe informatii găsiți pe www.maratonmacin.ro