« Back

Evenimentele lunii iunie în Luncavița

Observator Astronomic Luncavița - 27-29 iunie 2014. (Zona Dealul Pietrișului). Observații astronomice educative deschise publicului, organizate în parteneriat de Comuna Luncavița și Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răzvan ANGHELUȚĂ" Galați.

Sărbătoarea Teilor la Luncavița, ediția a XIV-a, 29 iunie 2014. (Între Luncavița și Rachelu, pe Drumul European E 87, zona de baltă). Expoziție cu vânzare a produselor cu specific local, Jocuri pentru copii, focuri de artificii. Invitați : Ionut si Doina DOLĂNESCU, Gheorghe ROȘOGA, Corina CHIRIAC, Liviu TEODORESCU, RALFO, SHIFT, ZURALIA ORCHESTRA, Ion SURUCEANU (Republica Moldova), BALADELE DELTEI TULCEA, GHIOCEL DE LA LUNCAVIȚA, MINISTAR LUNCAVIȚA, Prezentator Tudorel POPA; Parteneri: Autoritatea Națională pentru Turism și Asociația cele mai frumoase sate din România.

Prin participarea la aceste evenimente aveți ocazia să cunoașteți mai bine tradițiile și frumusețile comunei Luncavița, dar și biodiversitatea celor mai vechi munți din România, Munții Măcinului. Reprezentanți ai administrației parcului vor participa cu drag la aceste evenimente pentru a oferi informații și materiale despre PARCUL NAȚIONAL MUNȚII MĂCINULUI!
Cu mic cu mare, cu voie buna, SĂ MERGEM la LUNCAVIȚA!