Achiziție - servicii de organizare a evenimentului Ziua Europeană a Parcurilor

RNP ROMSILVA – Administrația Parcului Național Munții Măcinului R.A. în calitate de autoritate contractantă, solicită oferte operatorilor economici specializați în domeniu - servicii de organizare eveniment ...

Cazare

Locuri de cazare în jurul Parcului Național Munții Măcinului.

Achiziție panouri informative și săgeți de orientare

RNP Romsilva – Administrația Parcului Național Munții Măcinului RA în calitate de autoritate contractantă, anunță demararea procedurii de achiziție directă pentru panouri informative și săgeți de orientare prin selecția de oferte.

Tradiţii, oameni şi natură - ediția a 9-a

Administraţia Parcului Naţional Munţii Măcinului organizează a 9-a ediţie a concursului ecologic „TRADIŢII, OAMENI ŞI NATURĂ”

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

R.N.P. ROMSILVA – ADMINISTRAȚIA PARCULUI NAȚIONAL MUNȚII MĂCINULUI titular al proiectului ” Implementarea de măsuri active de conservare pe teritoriul Parcului Național Munții Măcinului pentru îmbunătățirea stării de conservare a habitatelor forestiere de cvercinee și a habitatelor de pajiște stepică și imbunătățirea infrastructurii de management și informare a vizitatorilor”

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

R.N.P. ROMSILVA – Administrația Parcului Național Munții Măcinului R.A., titular al proiectului „Reabilitare, dotare și extindere Canton Silvic Cetățuia”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea în cadrul procedurii de evaluare adecvata , pentru proiectul “ Reabilitare, dotare și extindere Canton Silvic Cetățuia”, propus a se realiza in intravilanul comunei Luncavița, str. Valea Fagilor, nr. 51, judeţul Tulcea.

Anunț important - 9 iunie 2018

Anunț important - 9 iunie 2018 restricție acces trasee turistice

Documente necesare pentru avizare activități economice

Documente necesare pentru avizare activități economice

Chestionar vizitatori PNMM

Va rugam sa acordati cateva minute pentru a completa chestionarul privind Vizitatorii Parcului Național Munții Măcinului.      http://www.surveymonkey.com/s/LSSHY38 ...

Angajare Ranger

Administraţia Parcului Naţional Munţii Măcinului organizează în data de 30.01.2018, ora 10 la sediul său, examen/concurs pentru ocuparea unui post vacant de ranger cu responsabilități financiar-contabile pe proiecte cu finanțare externă și achiziții .
Showing 11 - 20 of 64 results.
Items per Page 10
of 7