Anunț important - 9 iunie 2018

Anunț important - 9 iunie 2018 restricție acces trasee turistice

Documente necesare pentru avizare activități economice

Documente necesare pentru avizare activități economice

Chestionar vizitatori PNMM

Va rugam sa acordati cateva minute pentru a completa chestionarul privind Vizitatorii Parcului Național Munții Măcinului.      http://www.surveymonkey.com/s/LSSHY38 ...

Angajare Ranger

Administraţia Parcului Naţional Munţii Măcinului organizează în data de 30.01.2018, ora 10 la sediul său, examen/concurs pentru ocuparea unui post vacant de ranger cu responsabilități financiar-contabile pe proiecte cu finanțare externă și achiziții .

Angajare Ranger

Administraţia Parcului Naţional Munţii Măcinului organizează în data de 20.12.2017, ora 10 la sediul său, examen/concurs pentru ocuparea unui post vacant de ranger cu responsabilități financiar-contabile pe proiecte cu finanțare externă și achiziții .

Angajare ranger

Administraţia Parcului Naţional Munţii Măcinului organizează în data de 27.11.2017, ora 10 la sediul său, examen/concurs pentru ocuparea unui post vacant de ranger cu responsabilități financiar-contabile pe proiecte cu finanțare externă și achiziții .

Angajare Ranger

Administraţia Parcului Naţional Munţii Măcinului organizează în data de 08.11.2017, ora 10 la sediul său, examen/concurs pentru ocuparea unui post vacant de ranger...

Angajare Ranger

Administraţia Parcului Naţional Munţii Măcinului organizează în data de 16.08.2017, ora 11 la sediul său, examen/concurs pentru ocuparea unui post vacant de ranger.

Natură și Culoare în Munții Hercinici

Tabăra de creație Natură și Culoare în Munții Hercinici organizată de Administrația Parcului Național Munții Măcinului în perioada 15 – 19 mai 2017

Achizitie - servicii de curatenie

RNP ROMSILVA – Administrația Parcului Național Munții Măcinului R.A. în calitate de autoritate contractantă, solicită oferte operatorilor economici care prestează servicii de curățenie în vederea atribuirii unui contract de prestări servicii.
Showing 11 - 20 of 58 results.
Items per Page 10
of 6